Daisy’s Vintage Cornish Camper Van – Ali McNamara

Det är svårt att motstå en titel som innehåller både vintage, cornish OCH camper van! Jag har desstom gillat McNamaras tidigare böcker och vet att hon kan skriva charmiga romantiska äventyr.
Den här gången återvänder McNamara till det lilla samhället St.Felix som vi första gången besökte i The Little Flowershop by the Sea. Det är kul att återse gamla bekanta även om huvudpersonerna är nya. Det handlar om Ana som ärver en nedgången gammal folkabuss efter att hennes bästa vän gått bort. Hon behöver åka ner till St.Felix för att hämta bussen, men det är inte så bara. Den behöver renoveras och Ana blir ofrivilligt fast i den lilla kustbyn.
I bussen hittar hon en bunt undangömda vykort som aldrig blivit skickade, daterade från 1948 och framåt. Ana ger sig den på att spåra ägaren och mottagaren och se till att korten kommer fram. Och i takt med att bussen repareras, så helas även Ana, och med hjälp av vykorten kanske hon hittar lyckan igen.
Här finns romantik, ett stänk av magi och ett mysterium. Det är en charmig bagatell, inte så bra som McNamaras tidigare böcker, med det är en trevlig stunds underhållning och perfekt sommarläsning. Läs också From Notting Hill with Love…ActuallyFrom Notting Hill to New York…Actually, Breakfast at Darcy’sStep Back in Time.
Fakta:
Förlag: Sphere
Antal sidor: 368
Utgivningsår: 2018
Finns på Bokus och Adlibris.