Faust – Gustaf Skördeman

Vad vet Sara Nowak? är den sista frågan prästen Jürgen Stiller får innan han avrättas av Faust, den före detta terroristen. Sen börjar mördarens jakt på Sara Nowak.

Sara är upptagen av ett privat kaos och hon har ingen aning om att hon är ett villebråd förrän hon blir beskjuten i hemmet. Spåren leder bakåt till Västtyskland och små radikala celler med fanatiska terrorister. Vad var Operation Wahasha? Vem döljer sig bakom kodnamnet Faust? Sara Nowak har inte mycket att gå på och under tiden kommer Faust allt närmare.

Kommentar:
Gustaf Mästerman, förlåt Skördeman, är tillbaka med en ny bländande spänningsroman. Faust är uppföljaren till Geiger, och har du missat den bör du genast se till att läsa, för det här är en serie du inte vill missa!
Det är spioner, konspirationer och terrorceller, och en rafflande komplex handling som får mig att sitta på helspänn. Men det är också familjekonflikter och spänningar på hemmaplan för Sara som är minst lika intressanta att följa. Det som till en början verkar vara många olika spretande spår i handlingen knyts skickligt samman till en rafflande final som lämnar mig med andan i halsen längtandes efter del tre.
Det här är riktigt spännande läsning!
Fakta:
Förlag: Polaris
Utgivningsår: 2021
Antal sidor: 364