The Honey-Don’t List – Christina Lauren

Carey har jobbat för hemmafixar-guru-paret Melissa och Rusty Tripp i närmare tio år. Hon började som butiksassistent när hon var 16, och sedan dess har hon spelat en stor roll i att bygga upp deras framgångar. Mer än vad allmänheten känner till.

Nu ska parets nya bok och nya show lanseras – men det finns ett problem. De kära makarna är inte längre så kära. Det gnisslar rejält, och att då åka på en PR-turné för att sälja in en bok om hur man håller äktenskapet levande blir minst sagt… problematiskt.
Tillsammans med James, Rustys nyanställde byggingenjör vars jobb visar sig vara som personlig assistent, tvingas nu Casey göra allt för att hålla skenet uppe. Ingen av dem har råd att förlora sina jobb.
The Honey-Don’t List är en rolig romantisk komedi, i samma anda som The Unhoneymooners. Christina Lauren, som är en författarduo, är verkligen skickliga på att skapa karaktärer. De är alltid relaterbara, känns vanliga, och har problem som alla vi andra dödliga har.
Jag tycker inte att de lyckas lika bra med handlingen den här gången. Visst är det snabbläst och underhållande, men det klickar inte riktigt lika bra som det gjorde med The Unhoneymooners. Men det är inte tu tal om att de kan sin sak, och om du är ute efter romantisk komedi i bokform så är det definitivt värt att läsa denna.
Fakta:
Förlag: Gallery Books
Antal sidor: 320
Utgivningsår: 2020
Finns på Bokus och Adlibris.