Kalla, vita vinternätter – Christoffer Holst

Det är december och snöslasket i Stockholm är avgasgrått. Cilla Storm trivs som kriminalreporter men lider av skrivkramp. När vännerna Zacke och Jonathan bjuder med henne till deras nyköpta sportstuga i idylliska Idre ser hon chansen att fly storstaden och komma i julstämning. Ännu trevligare blir det när väninnan Rosie följer med.
Men redan första dagen hittas en ung man död i den populära fjällanläggningen. Snart börjar Cilla och Rosie nysta i fallet, och spåren leder dem till ett lyxhus där en välbärgad och mytomspunnen familj huserar…

Kommentar:
Kalla, vita vinternätter är tredje delen i serien om kriminalreportern Cilla Storm. Den här gången har handlingen förflyttat sig från kolonilotten i Bullholmen till en fjällstuga i Idre. Men precis som förut så råkar Cilla och Rosie snubbla över ett dödsfall, eller är det ett mord? Det är frågan.

Christoffer Holst är en mästare i sin genre, den här hybriden mellan deckare och feelgood. Det är spännande och underhållande, rysligt och roligt, och inte minst snabbläst. Dessutom ingår ett gäng sköna karaktärer och en handfull lockande vintips som förhöjer läsupplevelsen.

Cilla Storm och kompani är perfekt sällskap i decembermörkret!

Se också Blå, blå höstvågor och Söta, röda sommardrömmar.

Fakta:
Förlag: Lovereads
Antal sidor: 275
Utgivningsår: 2020