Kärlekens lagar – Sarah Title

Becky är säker på att hon gjorde rätt som stack innan hennes one night stand vaknade. Tills han kliver in på hennes kontor som den nye advokaten.

Becky är bibliotekarie på en stor advokatbyrå i Denver. I motsats till sin överpresterande karriäristfamilj vill hon leva ett vanligt liv. Hon är mer än redo att träffa sin drömprins och slå sig ner med villa, Volvo och vovve. Men hon är också nydumpad. Igen.

Foster är toppadvokat i New York och blir erbjuden sin karriärs största fall – i Denver. Han återvänder till sin hemstad för att göra jobbet och sedan åka tillbaka. Under en blöt kväll på en sportbar möts de och tillbringar en magisk natt ihop.

Kommentar:
Kärlekens lagar är den tredje fristående delen i Sarah Titles serie om kärlek på bibliotek. Jag har läst och gillat de båda tidigare delarna, 30 dejter på 30 dagar och Förälskad i trubbel, och Kärlekens lagar är precis lika skön och avkopplande underhållning.

Jag är dock inte överförtjust i ”komplikationerna” mellan Becky och Foster, det känns som ickeproblem när de är så uppenbart attraherade av varandra. Men här finns ett hundstall och det blir ett plus i kanten.

Måste visa originalomslaget…. Sarah Title har verkligen de värsta omslagen ever. Att någon ens läser hennes böcker när de ser ut så här? Den lilla vovven inklippt med glow-effekten tar priset. 😀

Fakta:
Förlag: Lovereads
Antal sidor: 320
Utgivningsår: 2019

Finns på Bokus och Adlibris.