Bloggen fyller fem år!

Hipp hurra för Hyllan som fyller fem år idag! Klart vi ska fira det, eller hur? Och jag tänkte så här… Mina bokhyllor är knökfulla, jag behöver rensa, så vi kör en önskeutlottning. Önska en bok som du vill ha – har jag den och vill skiljas från den så är den din.

En del av mina böcker finns på bild i bloggen – här och här. Jag äger de flesta böcker jag bloggat om, så en stor del av mitt innehav hittar du länkade från startsidan, i listorna över mina lästa böcker från 2009-2013. Dessutom har jag fyra hyllor till med böcker så även om du inte ser den titel du letar efter, så önska på, jag kanske har den!
 
Även om det känns så här – så ska jag försöka skiljas….
 
 
OBS! Vill bara klargöra att om det blir allt för många som önskar böcker så kommer jag inte att kunna skicka till alla som vill ha – porto är dyrt… Lämna en kommentar nedan eller på facebook om vilken bok du önskar. Glöm inte att skriva mailadress så att jag kan få tag i dig.