Det slutar med oss – Colleen Hoover

Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine – hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant.
 
Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant. När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon också tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.
 
Kommentar:
Jag måste erkänna att jag höll på att lägga ner den här boken då den var så himla klyschtöntig i början, och hela Lily och Ryles inledande relation som skulle vara så het och passionerad gav mig inget annat än obehagliga Anastasia/Grey vibbar. Det var så töntigt.
 
Men som tur är så har jag ju väldigt svårt att sluta läsa böcker som jag påbörjat. För efter ett tag blev det här fruktansvärt bra istället. Något av det bästa jag läst i genren. Och jag tänker inte säga så mycket än mer så. Läs boken istället. Om du är mer inne på tragic romance än rosa fluff så kommer du att älska det här.
 
Fakta:
Originaltitel: It Ends With Us
FÖrlag: Lovereads
Antal sidor: 409
Utgivningsår: 2018
 
Finns på Bokus och Adlibris.