En helg med Lara Jean

Trettonhelgen har jag tillbringat i utsökt sällskap – nämligen tillsammans med Lara Jean, då jag har gottat mig i godbitarna Till alla killar jag gillat, P.S Jag gillar dig fortfarande och Nu och för alltid, Lara Jean. Dessutom har jag sett filmen Till alla killar jag gillat, som är baserad på lite drygt första boken. Så det har varit ett härligt bingeande! Lite ledsen att serien är slut, jag hade gärna följt Lara Jean vidare.
Det här är en helmysig, romantisk och gullig serie som förflyttar en tillbaka till tonårstiden. Det handlar alltså om Lara Jean, som är sexton år och har ett väldigt rikt kärleksliv. I sin fantasi. I en hattask har hon sparat fem kärleksbrev som hon skrivit, ett för varje kille hon varit kär i. Hon har öst ur sig alla sina känslor, men inte haft en tanke på att posta breven. Men hur det nu är så ”råkar” de bli postade av Lara Jeans lillasyster Kitty. Ett av breven går till hennes storasyster Margots före detta pojkvän. Kaos är bara förnamnet.
Jag blir som sagt jättecharmad av den här berättelsen, men jag gillar inte allt med den. Det är lite väl snällt och gulligt och perfekt alltihopa. Om än jag älskar tredje och avslutande delen, och jag älskar att allt slutar på ett tillfredsställande sätt, så är det lite för lite drama och konflikt. Det fanns mer av det i bok ett och två, men vissa personer gick helt upp i rök i den tredje boken och det är lite synd. Lite mer gupp på vägen hade varit fint!
Till alla killar jag gillat funkar också väldigt fint i Netflix-versionen, jag blev inte det minsta besviken. Bra casting! Det blir också en till film i serien, den ser jag fram emot.