All I want for christmas is en bättre ljudboksapp

Jag har gått från att inte gilla ljudböcker till att bli en flitig ljudbokslyssnare. Jag lyssnar när jag reser, går på promenad, och varje kväll när jag går och lägger mig. Problemet med det sistnämnda är att jag somnar så snabbt så det tar mig kanske två veckor att lyssna färdigt en bok. (Skulle jag gå ut och promenera lite oftare skulle det iofs vara ett icke-problem.)
Men nu är det inte det problemet som är det största problemet. Det är ljudboksappen i kombination med sänggående. Jag har själv Storytel, har testat andra, och anar att det här är ett problem som sträcker sig över alla. Varför finns det ingen röststyrning på uppspelningen? Låt mig förklara:
Ni vet hur det går till. Man lägger sig under täcket, puffar till kudden, pluggar in hörluren i örat och trycker på play. Lägger bort mobilen på sängbordet. Så långt allt gott. Men när man vill justera. Puffa till kudden lite bättre. Eller vända på den. Eller vända sig själv. Och byta lyssningsöra. Positionera kroppen i en ännu bättre ställning. Armarna ska ligga rätt. Kudden blev lite knölig. Täcket sitter fast. DÅ MISSAR MAN JU MASSOR I BOKEN. Varje rörelse leder till bortfall av ord eller hela meningar. Jag stör ihjäl på mig detta. Tänk om man istället kunde säga ”stopp” och så pausas appen medans man stökar runt, och när man är klar säger man ”kör”. Det vore ju helt fantastiskt!

Finns den här funktionen tillgänglig någonstans så snälla tala om det för mig. (Det är inte första gången jag missat en funktion…) Jag älskar sleep timer funktionen – den är ovärderlig, och jag älskar möjligheten att kunna växla mellan e-bok och ljudbok, det är helt a-ma-zing och har gjort så mycket för mitt läsande. Men… röststyrning skulle göra min ljudboksupplevelse komplett.

Så snälla ljudappstillverkare, gör ert bästa! Jag lovar att det är en kundvinnande funktion!