Alltid du – Pernilla Alm

Mitt i familjeidyllen står han plötsligt där, tonårsförälskelsen hon aldrig glömt.
 
Caroline är visserligen lyckligt gift, men hon har aldrig riktigt glömt sin ungdomskärlek Adam. När han av en slump kliver in i hennes liv igen vänds tillvaron upp och ner. Caroline får erbjudande om arbete på hans företag, och hon blir mer och mer insnärjd i sina egna känslor och i hans. Men ska hon verkligen riskera allt hon har för Adam?
 
Kommentar:
Moderna, svenska, relationsromaner kryllar det inte direkt av – det är väl närmast Katerina Janouch, Moa Herngren och Anna Fredriksson som befolkar den genren. Och så Pernilla Alm. För det här är inte direkt chick-lit, även om den är skriven på ett lättsamt sätt, det är lite för mycket svärta och elände. Feelgood och feelbad på samma gång.
 
Men det är en mycket bra historia, trovärdigt berättad och det är lätt att känna igen sig. Även om de flesta av oss har spärrar och inte skulle hamna där Caroline hamnar, så är det inte svårt att förstå hur det kan hända. Varje litet val vi gör kan få stora konsekvenser i slutändan.
 
Ett härligt relationsdrama som framkallar lite tårar, ångest och magont, men samtidigt en skön känsla av ”tack Gud att Caroline inte är jag!”  
 
Fakta:
Antal sidor: 295
Utgivningsår: 2012
Första meningen: Hon såg direkt att det var han.
 
Finns på Bokus och Adlibris.
Andra som bloggat om boken är Lottens bokbloggAnnika KoldeniusPaperback Lover , Enligt O och Boktokig