Bloggen fyller 2 år!

Idag fyller bloggen två år! Vilka två härliga år det har varit! Så mycket roligare har det blivit att läsa böcker, så mycket fler böcker har jag läst, och så mycket mer jag minns av allt jag läser, sedan jag började blogga.

Ett stort tack till alla fina människor som följer bloggen, kommenterar och skickar mail, till alla snälla förlag som är så generösa med recensionsex, och till alla trevliga bokbloggarkollegor som ger så många bra boktips! Utan er skulle det inte vara lika roligt att blogga!

Klart vi ska fira tvåårsdagen med något också – det kommer en utlottning senare under dagen!

Det här året har bloggen fått ett eget domännamn, ihyllan.se. Jag har också börjat twittra, följ mig gärna där. Har ni några tips på hur bloggen kan bli ännu bättre framöver? Vad vill ni läsa mer av? Eller mindre? Något som saknas? För få uppdateringar? Tyck till i kommentarerna!