Julklappspåse och julklapp

Jag sparade min julklappspåse till kvällen innan julafton, men nu är den öppnad (och halvt förbrukad). Jag fick två böcker, Efter alla år av saknad av Peter Robinson och Andra kvinnor av Kirsty Crawford. Fick också en liten bok om choklad, en påse mini-toblerone, en kex-choklad, ballerinakakor, ett nyårsljus, en Anthon Berg choklad, en guldängel och en dvd "Prime suspect – the last witness" med en kvinna som jag känner igen från deckarsammanhang men inte kommer ihåg namnnet på. Och ett julkort från söta Eva! Det kan ha varit nåt mer godis med som försvunnit på vägen, innan jag kom mig för att blogga…hrm.. Tusen tack än en gång!

I julklapp fick jag Vandrande stjärna – J.M.G le Clézio av min man. Nobelpristagare är inte riktigt min grej, men jag får väl lov att ge den en chans i alla fall. Den kanske överraskar. Det finns ju trots allt en del Nobelpristagare som varit läsvärda.