Vi ses i Beachcomber Bay – Jill Mansell

När Clemency och Sam träffas första gången blir det ett möte de aldrig ska glömma. Det finns något mellan dem, men problemet är att han är gift. Tre år senare har Clemency flyttat tillbaka till sin mysiga hemby St Carys i Cornwall för att jobba med sin vän Ronan. Även hennes styvsyster Belle letar sig ner till idyllen vid havet men av helt andra orsaker, och då vänds Clemencys liv upp och ner.
Den lilla byn St Carys gömmer många hemligheter och förvecklingar. Mitt i händelsernas centrum står Clemency, Ronan och Belle som alla längtar efter kärlek men samtidigt drivs av starka vänskapsband och lojalitet.
 
Kommentar:
Vi ses i Beachcomber Bay är en mysig sommarfeelgood med småstadskänsla, det är lite samma känsla som i Lucy Diamonds böcker från Devon och Cornwall. För mig är det här den perfekta, kravlösa, semesterläsningen.
 
Det är fluff blandat med svärta, det är hemligheter och relationer, som trådar sin väg genom nästan alla i den lilla byn. Och trots att det mesta är totalt förutsägbart så dyker det ändå upp ett par överraskningar på vägen. 
 
Fakta:
Förlag: Bokförlaget NoNa
Antal sidor: 413
Utgivningsår: 2020
 
Finns på Bokus och Adlibris.