Stormvarning – Maria Adolfsson

Det är juletid när en man hittas död på Doggerlands nordligaste ö Noorö. Karen Eiken Hornby kastar sig in i utredningen, lättad över att slippa julfirandet. När ytterligare ett mord sker framträder kopplingar till ett lokalt whiskydestilleri, men Karen oroas mest över om hennes lindrigt laglydiga släktingar är inblandade. Det blir en svår balansgång mellan hennes privata jag och rollen som polis.
Kommentar:
Doggerland är min nya favoritplats, Karen Eiken Hornby min nya favoritpolis och Maria Adolfsson min nya favoritförfattare. Ja så känns det efter att jag läst Stormvarning, andra delen i Adolfssons Doggerlandserie. Jag älskade Felsteg, men Stormvarning håller minst lika hög klass.
Det här är faktiskt så komplett som det kan bli. Karaktärer som intresserar, miljöer som lockar, och en spännande, mångbottnad handling. Letar du efter en välskriven deckare – som är mer än en deckare – så är Doggerlandserien ett självklart val.
Fakta:
Förlag: Wahlström & Widstrand
Antal sidor: 422
Utgivningsår: 2019
Finns på Bokus och Adlibris.