Hur mycket får plats i postens L-paket?

 
Jo så hääär mycket:
Vilket fantastiskt paket jag fått från min hemliga bokvän i Boklusens bokbyte
 
Om vi börjar med böckerna så var det Emma & Uno av Märta Tikkanen. Spännande val, och lite utanför vad jag vanligtvis läser. Jag fick också Döden på en blek häst av Amanda Hellberg, och det var ett mitt i prick val. Det är en bok som jag tänkt att jag borde läsa ända sedan den kom ut, men aldrig kommit mig för att göra det. Nu kommer det att bli av! Tredje boken, som dolde sig i det rosa paketet var Stål av Silvia Avallone. En bok helt i min smak – jag har tyvärr redan läst den, men den kommer att bli en uppskattad gå-bort-present nästa gång jag blir hembjuden till någon på middag. 😉
 
I paketet fanns också en tygväska med boktryck. Jättefin! Jag undrar om det kan vara så att min bokvän har sytt den själv? En chokladkaka med ingefära och apelsin, spännande kombo! En magnet och ett bokmärke som passar en bokälskare. En påse te, sommarblandning – jag ser att jag kapat bilden och inte ens fått med allting, men det är den vita påsen som sticker fram längst ute till vänster. Och en tesilsgrej, att lägga i tekannan när man gör lösviktste. Och dessutom en handkräm från Body Shop.
 
Tusen tack för ett fint paket! Jag har ingen aning om vem du är, men jag är väldigt nyfiken!