Följ med på Kulturkollo!

Det var en gång sju bokbloggare som ville göra gemensam sak. Hela sommaren har det planerats och fixats, ritats och skrivits, petats och donats. Idag är starten för Kulturkollo, ett bloggkollektiv som jag är stolt och glad över att få vara en del av.
 
Vi sju som startat Kulturkollo kommer från olika delar av landet, har olika favoritgenrer, och kan erbjuda smalt och brett, högt och lågt och djup och yta.  Jag hoppas att Kulturkollo blir en mötesplats för alla som älskar böcker och läsning. Kulturkollo ska vara ”the place to go to” för att få boktips och läslust. Vi sju som driver bloggen har haft fantastiskt kul under planeringsfasen och jag hoppas att vår läsglädje och entusiasm kommer att smitta av sig. Jag är alltså en av de sju, vilka de andra sex är kan ni klicka er in på Kulturkollo.se och läsa mer om. Under dagen kommer alla att presentera sig, och sen drar vi igång med utlottningar, samläsning och annat smått och gott. Det blir en rivstart! Jag hoppas att du som följer Hyllan även följer med på Kulturkollo!
 
P.S Mitt engagemang i Kulturkollo betyder inte att jag kommer sluta blogga här på Hyllan, utan Hyllan lever kvar precis som vanligt. Förhoppningsvis ännu bättre. 😉