Mitt fina gröna paket

Idag fanns en trevlig överraskning i brevlådan, nämligen den efterlängtade gröna påsen som min bokbytarvän Helena med Samtidigt hos Helena har skickat till mig. Och vilket bra paket!

Två böcker som jag inte läst, Kyssa sammet av Sarah Waters och Hustrur och döttrar av Elizabeth Gaskell. Kyssa sammet har jag varit sugen på att läsa sedan jag upptäckte Sarah Waters med Främlingen i huset, så det var verkligen ett perfekt val. Hustrur och döttrar är faktiskt helt okänd för mig, men det låter som en bok med Jane Austen vibbar och helt i min smak. Ser fram emot att läsa dem båda två!

Sen innehöll påsen lite smått och gott: en anteckningsbok, några pennor, smaksatt kaffe ”Irish cream” och lite chokladgott i olika former.

Tusen tack för ett fint paket! Ikväll ska jag njuta av go’-kaffe och choklad…. 🙂