P.S Jag älskar dig! – Cecilia Ahern

Förlag: Pocketförlaget
Antal sidor: 428

En del människor väntar ett helt liv på att hitta sin själsfrände, men inte Holly och Gerry. De avslutar varandras meningar och till och med när de bråkar kan de inte låta bli att skratta. Holly kan inte tänka sig ett liv utan Gerry. Ingen kan det. Och det är så hela idén med "listan" kommer till … som ett skämt. Om något skulle hända honom ska han ge henne en lista med saker att göra så att hon vet vad hon ska göra med varje dag.

Det otänkbara händer plötsligt. Gerry blir sjuk och dör. Tre månader efter hans död får Holly ett mystiskt paket av sin mamma. När Holly öppnar det ser hon att Gerry hållit sitt ord. Han har efterlämnat sig en "lista", eller rättare sagt ett brev per månad under ett år efter sin död, med instruktioner till Holly om vad hon ska göra för att komma över honom. Varje brev avslutas med P.S. Jag älskar dig.

Kommentar:
En lättläst bok med hög myshetsfaktor. Både rolig och sorglig på samma gång och skratten blandas med tårar. Kanske inte en bok som man minns en längre tid, men underhållande för stunden. Har precis gått upp på biograferna som film också, med Hillary Swank i huvudrollen. Ska bli spännande att se vad dom lyckats göra av den.