Nedräkning till Bokmässan 2019

En vecka och en halv dag kvar! Nu har nedräkningen inför årets bokmässa börjat på allvar. För mig drar det igång med guldmingel på torsdag morgon, och sedan avlöser alla seminarier, författarmöten, frukostmingel och kvällsmingel varandra i en strid ström.
 
Något av det jag ser fram emot är den nya Feelgoodscenen, med bland annat David Nicholls på besök. Så kul att feelgood äntligen får det utrymme som förtjänas! Jag ser också fram emot att få bekanta mig mer med Sydkorea, här hemma har k-pop strömmat ur högtalarna i flera år, så jag har blivit närmast ett ofrivilligt fan. 
 
Men roligast är såklart att träffa alla härliga vänner och bekanta som liksom jag älskar böcker!
 
Hoppas att vi ses på mässgolvet. Jag har namnskylt på mig, så kom gärna fram och säg hej! 🙂