OMG Baby! – Emma Garcia

Jag gillade Emma Garcias debutroman Never Google Heartbreak som var en rapp och rolig historia. OMG Baby! är fortsättningen, en fristående sådan, men den tar vid strax efter den förra boken slutade.

Viv och Max har känt varandra i evigheter, blev ihop ett tag, men gjorde slut. Och då upptäcker Viv att hon är gravid. Hur ska det gå? Varken Viv eller Max har någon vidare ordning i sina liv, och inte var det drömscenariot att få ett barn tillsammans, men de försöker få det att funka. Inte blir det bättre av att Vivs frånvarande och krävande moder Rainey plötsligt dyker upp och behöver någonstans att bo.

Det här är småroligt och underhållande, men inte lika bra som Never Google Heartbreak. Det är kul att återse Viv och Max igen, men hela gravidtemat var inte så där jätteroligt att följa. Jag är väl kanske inte målgruppen för just det heller. 
 
Jag gillar Emma Garcias sätt att skriva, och jag gillar Viv, och jag kommer absolut att läsa en eventuellt tredje bok. Jag tror det kommer.
 
Fakta:
Förlag: Hodder & Stoughton
Antal sidor: 448
Utgivningsår: 2014
 
Finns på Bokus och Adlibris.