Feelgoodbibliotekariens bokbloggarutmaning

Feelgoodbibliotekarien utmanade mig att svara på några frågor, och en sådan direkt uppmaning kan man ju inte säga nej till… Trots att jag egentligen inte har så många svar att komma med…  😉
 
1. Varifrån bloggar du?
Norrbotten. 

2.  Förslag på hur vi bokbloggare skulle kunna samarbeta mer och bättre med varandra? 
Jag känner väl inte direkt något behov av att samarbeta med andra bokbloggare. Jag träffar gärna andra bokbloggare och pratar böcker, dricker vin, fikar eller vad det nu kan vara, men jag känner inga större behov av att organisera upp mitt bokbloggande. Länkar till andra bokbloggare är jag generös med, det är något som både de och jag, och bloggläsarna, tjänar på. Och det är väl en form av samarbete.

3. Förslag på hur vi skulle kunna samarbeta med bibliotek och/eller förlag?
Lite samma sak där, samarbeten är inget som jag behöver. Jag läser böcker, punkt. Jag uppskattar varenda bok och bokförfrågan som förlag skickar till mig, men för mig är det viktigt att läsningen är kravlös. Jag läser vad jag vill läsa när jag vill läsa det. Organiserade samarbeten kan riskera att kväva min läsglädje.

4. Beskriv dig själv i form av en befintlig eller påhittad boktitel! 

Kanske ”Skärp dig, Lotta!”. Merri Vik har en hel bokserie med passande titlar… 😉 

5. Vad jobbar du med eller hur du fördriver dina dagar (när du inte bloggar eller läser :-))
Jag jobbar med webb, började min bana som webbdesigner men är numera mestadels webbredaktör. Jag jobbar på ett konsultföretag och mina kunder är allt från enmansföretag till stora statliga bolag. Jag har tre barn, är gift, bor i hus. När jag inte läser så fastnar jag gärna i tvserier, och jag ser allt möjligt. Älskar realityshows som Survivor eller Bachelor (obs endast amerikanska), och serier som Parenthood, Walking Dead, Downton Abbey. Jag gillar också att sjunga. Jag är en riktig innekatt, tycker inte om att vara utomhus så värst mycket. Hösten är min favoritårstid och regn är mitt favoritväder. Jag är en mycket, mycket lat person. Absolut ingen aktivitetshetsande människa eller förälder. Begränsar alla måsten och gör sånt jag tycker om att göra.

 
Lägga till en egen fråga och skicka vidare… nej det orkar jag inte. Som sagt så är jag lat och orkar inte tänka till….