Åtta saker…

Jag har blivit utmanad av Fru E att berätta åtta fakta om mig själv. Hjälp vad svårt, vad finns det att berätta? Nåja.. here goes, åtta fakta som har absolut ingenting med böcker eller läsning att göra.
 
1. Min högsta dröm 1 är att segla jorden runt. Något som aldrig aldrig kommer att hända eftersom jag är rädd för vara ute till havs om jag inte kan se land. Jag kan förstås inte segla heller och har aldrig gjort det.
 
2. Min högsta dröm 2 är att äga en djurpark. En fin djurpark som föder upp utrotningshotade djur och släpper ut dem i naturen. Något som heller aldrig kommer att hända eftersom jag är allergisk och sen är det nog ganska mycket jobb med att ta hand om alla djuren och jag är ganska lat.
 
3. Jag avskyr att laga mat, och tycker det är ganska tråkigt att äta mat också. Fika och mackor är däremot både gott och roligt.
 
4. Jag har ett dockskåp i mitt förråd som jag ibland Tradera-fyndar gamla möbler till, och tänder lamporna där inne och leker möblerar.
 
5. Jag är pinsamt dålig på matte. Plus, minus och gånger går bra men vid procenträkning går gränsen.
 
6. Jag är väldigt förtjust i amerikanska reality-serier där Survivor är absoluta favoriten. Jag har sett alla säsonger och alla avsnitt och tycker det är galet bra underhållning. Jag följer också Bachelor, Bachelorette och Bachelor Pad slaviskt, trots att det är ganska sunkig tv. Har även där sett alla säsonger och alla avsnitt.
 
7. Jag gillar inte att se på film. Det tar för lång tid.
 
8. Jag tänkte först skippa hela utmaningen men det funkade inte att kommentera i Fru E:s blogg, och eftersom jag inte ville vara oartig och bara ignorera hennes utmaning utan att ge en förklaring till varför, så var jag tvungen att tänka till och faktiskt skriva ner åtta små saker! Tacka din kommentarsfunktion för det här, Fru E… 😉
 
Den här utmaningen har valsat runt ett tag, och säkert har den besvarats av alla bokbloggare redan, så jag skickar den inte vidare. Den som vill får svara!