Skandaler – Pretty Little Liars 3

”A” har inte tystnat och nu duggar skandalerna tätt. På löpande band avslöjas de forna vännernas rätta jag. Så händer något som förändrar allt. ”A” begår ett litet misstag och en av tjejerna röjer identiteten bakom signaturen. Men det kan vara farligt att veta för  mycket… rent av livsfarligt.

Kommentar:
Skandaler är tredje boken i Pretty Little Liars-serien, (del 1 heter Lögner och del 2 Hemligheter), och den fortsätter i samma spår som de tidigare. Men nu blir det ännu mer dramatik. ”A” som hela tiden varnat tjejerna för vad som kommer hända om de inte gör som hon säger börjar nu göra allvar av sina hot och ställer till med en hel del problem.

Vi får också fler ledtrådar till vad som hände den natten när Ali försvann, och möjligen också svaret på vem som döljer sig bakom signaturen ”A”. Eller inte… Det återstår att se. Jag har mina gissningar, får se om de håller…

Det här är underhållande läsning, i all sin ytlighet, och jag gillar att det inte är så politiskt korrekt och fullt med pekpinnar. Här röks det både det ena och det andra, det snattas, det fuskas, det vänstras, nån ligger med sin lärare etc. Ibland får ”omoraliskt uppförande” konsekvenser, ibland inte, precis som det är i verkliga livet.

Pretty Little Liars Sverige finns på Facebook – där kan ni tävla och vinna första boken i serien. Här i bloggen kommer också en Pretty Little Liars-tävling upp till veckan, så håll utik!

Fakta:
Förlag: B Wahlströms
Antal sidor: 240
Utgivningsår: 2010
Första meningen: Har du någonsin haft en kompis som svikit dig?