Bröllopsgåvan – Julia Llewellyn

Alla vägar bär till Rom – och Amy är på bröllopsresa. Ensam!

Italienskt solsken och lyx på ett av stadens bästa hotell, även om brudgummen är försvunnen och bröllopet avlyst. Varför blev det så här? Vad var det som fick mannen i hennes liv att rymma fältet?

Amy torkar sina tårar och går ut för att möta livet i Den eviga staden. Och kanske är hon inte så ensam ändå…

Kommentar:
Det här är en rätt så underhållande histora om Amy, som efter att hennes bröllop blivit inställt åker iväg på bröllopsresan ensam. Resan går inte att avboka och hon vill fly undan alla telefonsamtal och frågor och slicka såren ifred.

På samma hotell bor filmstjärnan Hal som är i Rom för att lansera sin senaste film. Deras vägar korsas, och så klart blir det lite romantik i Prinsessa på vifts fotspår. Eller vespaspår snarare. Paparazzis dyker upp liksom Doug, brudgummen, och Hals ex Marina som han aldrig lyckats glömma.

Ett stort plus får den på grund av att den inte är så förutsägbar som den här typen av historier annars är.

Fakta:
Förlag: Schibstedt
Antal sidor: 330
Utgivningsår: 2007
Första meningen: Klockan var åtta på morgonen, och kvinnan med den trötta uppsynen bakom British Airways incheckningsdisk kastade knappt en blick på Amy, vilket förmodligen var lika bra eftersom hon skulle ha tyckt att hon var en fullständig tönt som gick omkring med solglasögon inomhus.