Nytt i pocketväg

Jag har varit på bilsemester några dagar – och glömde min datorkabel hemma så det har blivit några dagar utan blogginlägg. Men istället har jag haft tid att läsa – både Våga flyga av Lisa Jewell och Ränderna går aldrig ur av Agnes Hellström har jag hunnit med. Plus att jag köpt på mig några nya pocketar: Joyce Carol Oates Älskade syster, Mons Kallentoft Sommardöden, Sophie Kinsella En shopaholic i väntans tider och Abraham Verghese Skära för sten. Alla fyra böckerna kommer från olika förlag, så det måste väl kallas för Rättvis handel? 😉

Älskade syster har jag längtat efter sedan den kom ut men aldrig kommit mig för att köpa den, tror att det är ännu en höjdare från JCO. Jag var inte så förtjust i Kallentofts Midvinterblod, men eftersom jag har hans tredje bok, Vårlik, här hemma så kände jag att jag vill läsa Sommardöden först. Kinsella är alltid Kinsella, så den här senaste shopaholic-boken kommer förhoppningsvis att vara underhållande. Skära för sten hoppas jag ska bli en fin läsupplevelse då jag hört mycket gott om den.

Har ni läst de här och vad tycker ni om dem?