Jag visar min, visar du din?

Vardagsrummet på övervåningen i vårt hus har massa vinklar och snedtak vilket gör det omöjligt att åstadkomma en hel vägg med bokhyllor. Jag har fått dela upp mina hyllor på tre olika väggar istället. Det här är min minsta hylla som står under snedtaket, min röda och svarta hylla, mestadels pocket här.

Det som skymtar ovanpå hyllan är mina högar av olästa böcker. De röda böcker som skymtar bakom de svarta är mina kära Lotta-böcker som stuvats in i bakre raden. När jag fått mer plats och hyllor över (som om…) får dom flytta längre fram. Det går att klicka på bilden för att få upp den större.

I mina andra hyllor samsas de vita/gula/pastelliga och de gröna/blå böckerna. Jag ska fota och lägga upp även dom, men jag tror de behöver städas till lite först…

Hur ser era hyllor ut? Har ni bloggat om dem?