Jag visar min… del två

För ett tag sen la jag upp en bild på min lilla hylla. Nu har jag efter mycket möda också fotograferat min pastelliga hylla. (Klicka för större bild om ni är nyfikna på att läsa titlarna). Helt pastellig är den inte, men till största delen är det de ljusa böckerna som bor här. Och ni ser – lite tomt utrymme! Det gäller bara att köpa böcker i rätt färg…

Den här hyllan står lite dåligt till, fotomässigt, i hallen på övervåningen. Det är inte så långt avstånd till den motsatta väggen, så för att få med hela hyllan från golv till tak, hyfsat rak och hyfsat skarp, så har jag säkert tagit ett sjuttiotal bilder. Och det blev inte bättre än så här.

Dessutom hade jag en linslus till dotter som gärna ställde sig i vägen för kameran. Hon ville också vara med på bild i bloggen så här är hon. Sötisen! 🙂