Bloggen fyller 1 år!

Idag fyller bloggen ett år, hipp hipp hurra! Vilket roligt läsår det har varit, kul att både dela med sig av lästips och få ta del av andra bokbloggares lästips. 

Det här året har gett mig otroligt mycket rent läsmässigt. Förutom att det blir extra roligt att läsa en bok när man sedan skriver om den och får någon annan att läsa den och i sin tur förhoppningsvis tycka om den, så har jag fått så många bra boktips från andra bloggare och hittat nya författare att tycka om. Alla de olika Pocketbyten som jag varit med i har också bidragit till att jag hittat nya författare och böcker. Och förstås är jag tacksam för alla de trevliga och generösa bokförlag som bidragit med recensionsexemplar här och där.

Runt 140 lästa böcker har det blivit under året. Sjukt mycket när man ser siffran framför sig, men ändå en relativt "normal" siffra för oss som bloggar om böcker tror jag. Vi är många som läser tills ögonen blöder.

Kolla in i bloggen i morgon så kommer en tävling för att fira "födelsedagen"!