Meet me Under the Mistletoe – Abby Clements

Så här innan jul försöker jag alltid hinna med ett par julmysiga feelgood-böcker. Det finns inget bättre sätt att komma i julstämning på.
 
Meet me Under the Mistletoe handlar om barndomsvännerna Laurie och Rachel som vid 35 års ålder glidit ifrån varandra och lever helt olika liv. Laurie är en glamourös designer i London och Rachel är mamma och hemmafru ute på landet.
 
När Rachels svärmor behöver opereras i London samtidigt som Laurie behöver fly från problem på jobbet och med kärleken så bestämmer de sig för att göra ett husbyte. Rachel flyttar in i Lauries lägenhet och Laurie försöker smälta in bland byborna. Och samtidigt står julen för dörren.
 
Omslaget är fantastiskt fint och juligt. Det syns inte så bra på bilden men det glittrar så snyggt från julkulorna och stjärnorna. Tyvärr glittrar det inte lika mycket om handlingen. Det finns inga gnistor. Den bjuder inte heller på så mycket julkänsla som jag hade hoppats på.
 
Meet me Under the Mistletoe är Abby Clements debutroman. Som sådan är den helt okej och småtrevlig läsning, men saknar det där riktiga lyftet.
 
Fakta:
Förlag: Quercus
Antal sidor: 362
Utgivningsår: 2012
Första meningen: ”Not even half seven yet, Laurie,” the young security guard teased her.
 
Finns på Bokus och Adlibris.