Married by Christmas - Scarlett Bailey

Ända sedan Anna var liten har hon drömt om det perfekta julbröllopet, och äntligen verkar det som att drömmen kommer att bli verklighet. Men med två veckor kvar till den stora dagen släpper hennes fästman Tom bomben. Han är redan gift.
 
Men det är inget som Anna tänker låta sig stoppas av. Hon är planeringsfreak, kontrollfreak och listfreak, hon har en livsplan som hon är fast besluten att följa. Det finns bara en sak att göra, nämligen spåra upp Toms fru och få henne att skriva under skilsmässohandlingarna. Och naturligtvis händer det en hel del grejer på vägen...
 
Det här är en så mysig och varm historia, som innehåller mycket mer än man först anar. Jag hade förväntat mig en lite mer flimsig bok, med en ytlig bridezilla i huvudrollen, men så är inte alls fallet. Det finns förklaringar till varför det här bröllopet betyder så mycket för Anna. 
 
Julstämning finns det gott om - vi befinner oss i New York bland gnistrande julbelysning och med Joni Mitchells River som bakgrundsmusik, men det tar inte överhanden. Det är i första hand bröllopet som stundar, inte julen.
 
Det är en underbar samling karaktärer som Scarlett Bailey knåpat ihop: Anna, Miles, Liv, Charisma, Angela. Jag tycker om dem alla. Och de gnistor som uppstår mellan Anna och Miles (åh!) medan hon finner sig själv i New York gör mig alldeles varm i hjärtat. Det är som att de befinner sig i en egen snöglob där bara de två existerar.
 
Married by Christmas är en perfekt liten julkaramell. Läs och njut!
 
Fakta:
Förlag: Ebury Press
Antal sidor: 412
Utgivningsår: 2012
Första meningen: The sun was just about setting as Anna Carter and her boyfriend Tom Collins finally reached the summit of Ivanhoe Beacon, the tallest point of the Chilterns.
 
Finns på Bokus och Adlibris.
#1 - - Lars:

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Mvh
Besökstoppen

#2 - - Cicci:

Har precis beställt hennes andra bok " The night before Christmas" som blir kommer att bli del av min decemberläsning. :-)

#3 - - veronica:

ÅÅh satt och tittade på den där och hoppas jag ska hitta den i London:)

#4 - - Books ABC:

Åh, den låter underbar! Får nog beställa den så jag har lite bra advents-läsning :)

#5 - - Amy:

Jag försöker alltid läsa en eller två böcker med jultema just under julen, känns rätt på ngt sätt.
Tror denna ska beställas och läsas i år! :)

#6 - - Mandelhjärta:

Tack för tips! ;)
Låter som en lagom mysig bok. En riktig feel good roman.
Ha en bra dag! :)

#7 - - Feelgoodbibliotekarien:

Låter verkligen som något för mig!

#8 - - Bokomaten:

Vilket toppentips! Fellgood, chiclitt och julslisk är precis vad man vill ha i december! Underbart ju! Visst är det Bailey som specialiserat sig på jul christmas lit också?

#9 - - Bokomaten:

Haha, just skulle det ju stå, inte jul!=)

#10 - - Lotta - hyllan:

Bokomaten - ja, hon skrev en förra julen också men den har jag ännu oläst. Får bli nästa jul!