Jag visar min, visar du din?

Vardagsrummet på övervåningen i vårt hus har massa vinklar och snedtak vilket gör det omöjligt att åstadkomma en hel vägg med bokhyllor. Jag har fått dela upp mina hyllor på tre olika väggar istället. Det här är min minsta hylla som står under snedtaket, min röda och svarta hylla, mestadels pocket här.

Det som skymtar ovanpå hyllan är mina högar av olästa böcker. De röda böcker som skymtar bakom de svarta är mina kära Lotta-böcker som stuvats in i bakre raden. När jag fått mer plats och hyllor över (som om...) får dom flytta längre fram. Det går att klicka på bilden för att få upp den större.

I mina andra hyllor samsas de vita/gula/pastelliga och de gröna/blå böckerna. Jag ska fota och lägga upp även dom, men jag tror de behöver städas till lite först...

Hur ser era hyllor ut? Har ni bloggat om dem?
#1 - - Karin Berg:

Snygg. Och färgkombinerat också. vad du är ordningssam =) Jag har bloggat om min bokhylla här

http://bokcirkelforalla.wordpress.com/2010/04/24/min-sporadiska-bokhylla/ eller snarare mitt stök.. =)

#2 - - Anna S (Bokstävlarna):

Mina hyllor är också färgsorterade. Fast jag håller på att flytta runt lite för tillfället, så det är bokhögar över halva vardagsrumsgolvet som katterna har vält omkull... Men jag ska försöka få till foton när jag är klar, tror att resultatet kommer att bli snyggt! :)

#3 - - Lotta - hyllan:

Problemet med färgsortering är när man köper nya böcker, då blir de liggande i en blandhylla som mellanstation tills det finns nog många i samma färg som kan bilda en egen hylla...(i-landsproblem)

#4 - - Miss E:

Du kan se min hylla här: http://whatyoureadin.blogspot.com/2010/07/lite-farg-pa-vaggen.htmlvalde att färgsortera samtliga böcker :-)

#5 - - En bok om dagen:

Jag har bloggat här: http://enbokomdagen.blogspot.com/2010/07/bokhyllestadning.html

och här:http://enbokomdagen.blogspot.com/2010/07/fargsorterat-pa-bild.html

Snyggt med svart och rött! ;-)

#6 - - enligt O:

Min senaste hylla finns i bloggen idag, men jag ahr inte någon fin färgkoordinerad ordning. I just den här är sorteringen helt enkelt, lästa och olästa.

#7 - - Boklusen:

Jag inser bara att jag måste fixa till mina bokhyllor innan jag bloggar om dem, lite fullt just nu... Ser snyggt ut med färghyllor, men då kan ju författarna hamna i olika hyllor pga färgen. Jag vill nog ha en författares alla böcker på samma hylla. Hm... I-landsproblem som sagt;)!

#8 - - Bea:

Jättefint! Men nu kommer min sambo som också läser din blogg fortsätta tjat om att vi ska färgkoordinera även den stora bokhyllan inte bara pockethyllan som vi börjat med här... http://andthentherewasbeatrix.blogspot.com/2010/05/work-in-progress.html

#9 - - Lotta - hyllan:

Kul att få se era hyllor :)

#10 - - Sara:

Jag skulle nog få panik om jag inte hade mina böcker i bokstavsordning, hur skulle jag annars hitta nya böcker om jag glömt av färgen på dem.. ? Fast mina pocketböcker är i sovrummet, medan de som är inbundna står i vardagsrummet.

#11 - - Evalinn:

Snyggt, jag gillar färgsorterade hyllor! Har just städat i min egen bokhylla, så jag får nog ta och fota den när jag kommer hem i helgen och visa! :-)

#12 - - Addikoko:

Ska sortera mina bokhyllor till hösten. Säkert hälften av böckerna dom står och samlar damm...