Jag visar min... del två

För ett tag sen la jag upp en bild på min lilla hylla. Nu har jag efter mycket möda också fotograferat min pastelliga hylla. (Klicka för större bild om ni är nyfikna på att läsa titlarna). Helt pastellig är den inte, men till största delen är det de ljusa böckerna som bor här. Och ni ser - lite tomt utrymme! Det gäller bara att köpa böcker i rätt färg...

Den här hyllan står lite dåligt till, fotomässigt, i hallen på övervåningen. Det är inte så långt avstånd till den motsatta väggen, så för att få med hela hyllan från golv till tak, hyfsat rak och hyfsat skarp, så har jag säkert tagit ett sjuttiotal bilder. Och det blev inte bättre än så här.

Dessutom hade jag en linslus till dotter som gärna ställde sig i vägen för kameran. Hon ville också vara med på bild i bloggen så här är hon. Sötisen! :)
#1 - - Boklusen:

Snyggt! Borde ta tag i mina... Kanske ett jobb i höstrusket?!

#2 - - Saralito:

Färgkoordinerade bokhyllor må se snyggt ut, men det funkar verkligen inte för mig. Jag måste ha mina böcker på författarens efternamn, annars blir jag jätteförvirrad. Just nu har jag dock inga bokhyllor alls utan bara kartonger, vilket är det absolut värsta jag vet. Efter flytten ska det bli ordning på saken dock.

#3 - - Lotta - hyllan:

Boklusen: Absolut, bra höstpyssel!Saralito: Hemskt att ha boksamlingen i kartonger, men det blir ju så himla roligt sen när du väl får hyllor på plats och kan börja sortera.

#4 - - Senja:

En dröm att få plats med så många böcker. Själv bor jag på 30 m2 :-(

#5 - - Amy:

Vad snyggt!

Själv kör jag mest på genren...annars hittar jag inget. ;-)

Min vampyravdelning är alldeles för stor just nu.

;-)

#6 - - Lena:

Det är jättesnyggt att sortera böckerna efter färg. Det vore kanske något. Men än är det ingen ide att sortera för mig. har inte bestämt mig vad för sorts hyllor jag skall ha.

#7 - - Lisa H:

Alltid lika kul att se andras bokhyllor! Jag har två inlägg i min blogg på mina. Det är så fint att färgsortera :) men jag har gett upp det nu och ändrat tillbaka till författarefternamnsordning. Ger ett rörigare intryck men åh så skönt att hitta bland böckerna igen!