Dags för lite julfeelgood?

Ja, ja, det är bara oktober. Men det gäller att planera sin läsning. Vill man komma i julstämning så finns det inget bättre än att klämma in ett par julmysiga-chicklit-feelgoodiga böcker. I år finns det några spännade releaser som jag är sugen på. Förstås Scarlett Baileys Just for Christmas, den är ett måste. Förra årets Married by Christmas var en riktig hit så jag hoppas mycket på hennes nya.  

Miranda Dickinson har jag inte tidigare läst, men It Started with a Kiss lockar mig. Likaså A Gift to Remember av Melissa Hill som dessutom har ett jättefint omslag. De här tre är de som ligger väldigt nära mitt klickfinger just nu.

 

Ännu närmare inköp ligger två andra potentiellt blivande favoritböcker. Inte direkt jul-lit, men jag förväntar mig extrem mysfaktor och bra läsning. Det är Mhairi McFarlane som kommer med sin andra bok i december, Here's Looking At You. Jag tokälskade debuten You Had Me at Hello som var helt fantastiskt übermysig. Och i november kommer Ali McNamaras Step Back in Time, Ali som är kvinnan bakom favoriter som From Notting Hill with Love... Actually och From Notting Hill to New York... actually

Vilken högtidsuppladdning inför julen jag kommer att få!
 
  
  
 
#1 - - Mrs E:

Mmm... har också spanat på dessa. Min jul chick lit blir Christmas with Mr Darcy (finns bara som e-bok dock) av Victoria Connelly.

#2 - - Lotta:

Ja men jsg såg att ett par bra bara kom som ebok. Får hoppas på att tomten kommer med läsplatta till mig kanske ;)

#3 - - Boklusen:

Alla engelska böcker ser så mysiga ut, men jag vill helst läsa på svenska. Har du några jultips på svenska?

#4 - - Lotta - hyllan:

Nej tyvärr Boklusen, har inga bra tips på svenska. Inte inom den här genren iaf, de kommer aldrig ut på svenska :(

#5 - - Mrs Book Pond:

Åhå, en ny (?) bok av Mhari MacFarlane! Måste ha, älskade You had me at hello!

Det är för övrigt ingen tvekan om vilken som standardmallen 1A för julomslag ;)

#6 - - Linnea:

Är så sugen på att läsa någon av Scarlett Baileys böcker, men vad tror du om den första "The night Before christmas?" Har du hört något om den?

#7 - - Lotta:

Linnea - jag har inte läst den, men tror att den är bra den med!