Vinn Sofie Sarenbrants I stället för dig!

Allmänt / Permalink / 8
Nu har Sofie Sarenbrant kommit med uppföljaren till Vecka 36.
I stället för dig heter den, och kanske får den spännande historien från första boken nu äntligen sin upplösning? Jag har själv inte hunnit läsa den, men jag gillade första boken och hoppas och tror att den här också kommer att vara bra.

Jag har fått ett extra ex av boken från Damm förlag som jag lottar ut här på bloggen. Vill du vinna så skriv en kommentar till det här inlägget, och gör det senast söndag 17 april kl. 17. (Och du bör ha läst Vecka 36 först eftersom böckerna hänger ihop.)

Tävlingen är avslutad och vinnaren framlottad - Grattis Lingonhjärta!

#1 - - Susanne:

Åh, gärna! Har Vecka 36 näst i tur i läshögen så det passar väldigt bra :)

#2 - - Lingonhjärta:

Jag är jättegärna med. Har nämligen en adress i Sverige också. Även om jag inte är där just nu :)

#3 - - Susanna:

Åh, vilket fint omslag! Är dock inte med och tävlar eftersom jag inte har bok nr 1 i min ägo och har då alltså inte läst den. :)

#4 - - Sanna:

Jag vill ha den!!

#5 - - Stéphanie:

Jag har inte heller läst första delen så därför hoppar jag över denna tävlingen. Men jag länkar till den via min blogg =)

#6 - - Diddi:

Vilket sammanträffande! Beställde böcker från bokus för en timma sen. En av dem var vecka 36. Kom som en överraskning att bok nummer 2 redan är ute. Älskar böcker så vill givetvis vinna :) Hittade precis din blogg också, här kommer jag kika in ofta. Ha en skön lördagkväll.

#7 - - Ylva:

Jag har läst vecka 36 och tyckte den var bra. Visste däremot inte att det kommit ut en uppföljare så jag är gärna med och tävlar :)

#8 - - Lingonhjärta:

Hurra vad roligt!!!! Tack så jättemycket :)

Till top