Swayze och Gilbert: Självbiografier på önskelistan

   

Två självbiografier som jag är riktigt sugen på just nu är Patrick Swayzes The Time of My Life, som han skrivit tillsammans med sin fru Lisa Niemi, och Prairie Tale av Melissa Gilbert.

Patrick Swayze hann färdigställa sin biografi innan han gick bort, och det är också han som själv läst in den som ljudbok. Jag tror att det ligger ett alldeles särskilt stråk av vemod över en biografi som skrivs på dödsbädden, men av recensionerna att döma så är det ändå inte en sentimental historia.

Melissa Gilbert, som ju är mest känd för att ha spelat Laura i Lilla huset på prärien, är jag nyfiken på att veta mer om. Hur hennes liv såg ut då som barnstjärna, och hur det blev i fortsättningen - hennes olika äktenskap och hennes problem med alkoholen.
#1 - - Johanna:

Vet du om och i så fall när dessa böcker får en svensk översättning??

#2 - - Lotta - hyllan:

Nej det vet jag tyvärr inte, men jag tror nog Swayze kommer på svenska i alla fall, Gilbert är jag tveksam till om den blir översatt.

#3 - - Helene R:

Hej!Trevlig sida med bra recensioner! Jag har läst Patrick Swayze´s bok och jag tycker att den var väligt läsvärd. Enkel engelska dessutom, absolut inga problem om man som jag, tycker att vissa engelska böcker kan vara lite för "tunga"!

#4 - - Lotta - hyllan:

Tack Helene! :-)