Dagens skörd

Allmänt / Permalink / 4
Det här är dagens skörd från bokrean. Aldrig fucka upp - Jens Lapidus, Sjöjungfrun - Camilla Läckberg, Boven i mitt drama kallas kärlek - Unni Drougge, Pappersväggar - John Ajvide Lindqvist, En shopaholic i New York - Sophie Kinsella, Matilde - Denise Rudberg. Och Sju sorters kakor, en klassiker som jag tidigare haft i min ägo men slarvat bort. Dessutom Ingrid badar till 2-åringen, men den kom inte med på bild.

Inga större överraskningar för min del, jag hade planerat att köpa de flesta av de här böckerna då det är författare jag gillar och titlar jag ännu inte läst. Undantaget är Sophie Kinsella som jag faktiskt aldrig läst förut, men jag tror att det är en författare i min smak.

Jag blev också väldigt sugen på att köpa Flyga drake och Tusen strålande solar som inbundna, jag tycker det är snudd på skamligt att bara äga dem i pocket, men jag blev lite snål. Ska fundera på saken.....

Vissa gick hem tomhänta från rean. Har ni fyndat?
#1 - - A M A N D A:

Åh, jag måste spana in rean så snabbt jag kan! Finns massor med böcker som jag skulle vilja ha! :)

#2 - - Madde:

Det var en tråkig rea i år, men jag köpte Läckberg och Leif GW Persson, och en kokbok!

#3 - - Helena:

Hej hopp! Jag är ute på bloggturné för att hälsa på alla som liksom jag ska vara med på Pocket&Trix! Trevligt att råkas! :-)

#4 - - Ango:

Jag har bara köpt varsin bok till barnen på rean. Jag brukar inte handla på rean annars heller, så i år är inget undantag. Eftersom jag uteslutande handlar pocket (eftersom jag ändå inte behåller böckerna) så spelar inte rean någon roll för mig. Det är som sagt en och annan bok till barnen och eventuellt några fackböcker som kan slinka med. Sällan skönlitterärt (jo, när lokala konsum vill bli av med de sista böckerna och kör halva reapriset, då kan jag köpa nåt ;)).Kram

/Ango

Till top