Mina hemligheter - Sophie Kinsella

Chick-Lit / Feelgood / Permalink / 5
Emma Corrigan är en helt vanlig tjej. Hon drömmer om att avancera på jobbet, få roligare arbetsuppgifter, högre lön och status. Och så har hon sina hemligheter. Hur hon blev av med oskulden, att hon förfalskat sitt mattebetyg och att hennes stringtrosor är väldigt obekväma. Inga uppgifter som hon vill dela med någon annan, men ödet vill annorlunda.

Kommentar:
Åh så rolig den här boken var, en riktigt bra chick-lit. Totalt förutsägbar men också jättecharmig.

Emma hamnar bredvid en främling på ett plan, hon tror att det kommer att störta och vräker ur sig alla sina hemligheter till honom. Så klart dyker han sedan upp på hennes jobb och visar sig vara grundaren till hela koncernen. Inte blir det bättre av att Emmas perfekte pojkvän arbetar på samma ställe.

Det är många komiska situationer, lite farsartat på sina ställen, väldigt roligt och väldigt underhållande. Den här boken tycker jag är bättre än Shopaholic-böckerna, eftersom Emma är en lite mer verklighetsförankrad person än Becky.

Jag läste att det planeras en film av boken, med Kate Hudson i huvudrollen. Hoppas det blir verkllghet av de planerna för jag tror det skulle kunna bli en riktigt härlig romantisk komedi.

Fakta:
Förlag: Damm Förlag
Antal sidor: 349
Utgivningsår: 2007
Första meningen: Visst har jag hemligheter.
#1 - - Alessandra:

Alla böcker verkar bli filmer nu för tiden :)

Ha en toppen dag!

#2 - - Maria:

Vad roligt att du gillade den här boken. Jag har den hemma på hög för framtida läsning. Blir snart då.

#3 - - Lotta - hyllan:

Maria - ja den var himla bra! :)

#4 - - Bea:

Kul att du har läst så mycket chiclit. Fick några tips om författare jag inte läst förut. Kul!

#5 - - Nathalie - FOTO&DESIGN:

Hej! Läste precis ut den här boken, och älskade den! Var precis vad jag behövde och sökte.

Jag letar efter lite böcker att önska sig till födelsedagen.. har nästan alla marian keyes och mitt nya jag av sophie kinsella.. har du något bra tips? Förutom shopaholic serien. Har hon, ´kinsella, några bra fristående eller någon som skriver snarlikt? Vill bara ha lättsam, romantisk chicklitt :)

Tack på förhand/ Svara gärna på min blogg..

Till top